Güncellemelerden Haberdar Olmak İçin Kayıt Olun

Spam İçerikli Mesaj Atılmayacaktır.

10 Mayıs 2015 Pazar

Turkcell T60 Yolda

Turkcell’in en iyisi sadece 799 TL

T serisinin yeni yıldızı Turkcell T60, sadece ön sipariş verenler teknoloji tutkunları için 799 TL’lik özel fiyat ile satışa sunulacak. T60’ı 799 TL’ye satın almak isteyenler 15 Mayıs’tan itibaren ön talepte bulunabilecekler.



Kaan Terzioğlu-2
Turkcell T serisi akıllı telefonlarının en yenisi T60‘ı bugün düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı. Turkcell yeni CEO’su Kaan Terzioğlu’nun “T serisinin bugüne kadarki en gelişmiş üyesi” olarak tanımladığı T60 ile Turkcell özellikle donanım tarafında ciddi iyileştirmeler yapmış.
Turkcell T60, eklenen sensörler sayesinde bulunduğu ortamın sıcaklık, nem ve basıncını ölçebiliyor ve kullanıcılarının adımlarını da sayabiliyor. Bu son kullanıcıları olduğu kadar uygulama geliştiricileri de ilgilendiren bir yenilik.

T60_sanal_gozluk
Beklendiği gibi kamera özellikleri de geliştirilen T60, 13 MP’lik otomatik odaklama özellikli arka kamera ve 5 MP ön kameraya sahip. Turkcell’in kendi kamera uygulamasıyla birlikte gelen T60, HDR çekim desteği, panoramik çekim ve düşük ışık çekim modu gibi özellikleri de kullanıcılarına sunuyor.
T60 sesli veya hareketli komutları tanıyor. Dilerseniz el işaretleriyle ya da gülümsemeyle cihazın kamerasını kullanabiliyor, gelen bir çağrıyı yine el hareketiyle kabul edebiliyorsunuz.

T60_lazer_klavye
Android Lollipop tabanlı T60 lazer klavye, akıllı kılıf ve sanal gerçeklik gözlüğü gibi aksesuarları da destekliyor. Sanal gerçeklik gözlüğü desteği kullanıcıların 3D videoları telefonlarından izlemelerini sağlıyor. Aksesuarlar telefon sahiplerine özel tekliflerle sunuluyor.


Şık Tasarım

Tasarımın gücü, ince, zarif ve ergonomik dizaynı ile Turkcell T60'ta kendini gösteriyor. T60 sadece 129 gram ve 7,8 mm inceliğinde!

Güçlü Performans

8 çekirdekli 1,5 GHZ Snapdragon 615 işlemisi, 16 GB dahili hafıza, 2 GB RAM ile performansının zirvesinde...
32 GB’a kadar artırılabilir hafızası ile Turkcell T60’ta aradığınızdan fazlasını bulacaksınız.

Gelişmiş Kamera Özellikleri

Bu teknoloji sizin için! Turkcell T60’ın gelişmiş kamera özellikleriyle, artık tüm video ve fotoğraflar sizin telefonunuzla çekilecek.
13 MP arka, 5 MP ön kamerası, 1080P video kayıt özelliğiyle en güzel anlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
Gelişmiş odaklama, düşük ışık, ses ve gülümseme ile selfie (özçekim) çekebilme teknolojileri ile tüm fotoğraf ve videolarınızı 5 inç HD IPS ekran genişliğiyle izleyebileceksiniz.

İşaretler ve Hareket Komutları

Gelen bir aramayı yine basit el işaretleriyle kabul ya da reddetmek, işaret panosundan tek bir hareketle istediğiniz işlemleri kolayca yapmanız mümkün.

Kolay Kullanım Modu

Müşteri ihtiyaçlarına odaklanmış T60 Akıllı Kullanım Modu ile akıllı telefon kullanmak çok daha kolay. Kolay asistan uygulaması ile sesli komutla mesaj ve çağrı oluşturmak mümkün.

Akıllı Sensörler

Üzerindeki T-sensör ile ortamdaki sıcaklığı, nemi ve basıncı ölçebilen T60, aynı zamanda T-Fit ile kullanıcıların gün içerisinde kaç adım attığını da sayabiliyor.

Kusursuz Ses

Müziğin sesi kulağınıza muhteşem gelecek!
Dolby Surround'un HD Ses kalitesi, gürültü engelleme özelliğiyle Turkcell T60’ta!
Dinlediğiniz müzik ve yaptığınız konuşmalar artık daha pürüzsüz, daha net!







SOCIALIZE IT →

0 yorum:

Yorum Gönder